Uw Mondhygiëniste

Kimberly Rodrigues-van Doorn,

In 2009 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool Utrecht. Hier heb ik de vier jarige mondzorgkunde opleiding gevolgd en hierdoor mag ik me na mijn afstuderen Bachelor of Science noemen. Dit houdt in dat ik naast het uitvoeren van de parodontale behandelingen bevoegd ben tot het uitvoeren van aanvullende behandelingen zoals het plaatsen en aanpassen van vullingen, het sealen van kiezen en het maken en beoordelen van röntgenfoto’s.

Tijdens de opleiding heb ik stage gelopen bij een algemene tandartspraktijk in Dordrecht en in het Sophia Kinderziekenhuis op de afdeling orthodontie.

Sinds 2010 ben ik gedurende vijf jaar werkzaam geweest bij Mondhygiënepraktijk Hagenstein. Deze praktijk is ook gevestigd aan de Stellingmolen 197.

Voor ik aan mijn HBO opleiding begon heb ik de tandartsassistente opleiding gevolgd. Hierdoor heb ik veel kennis opgedaan van de algemene tandheelkunde.

Wat voor mij het vak als mondhygiëniste erg leuk maakt is de afwisseling. Ik zie veel verschillende patiënten op een dag die allemaal een ander gebit hebben en een ander verhaal met zich meebrengen. Juist de combinatie van zorgen voor anderen en tijd hebben voor een sociaal praatje zorgt ervoor dat ik met veel plezier werk.
Ik streef ernaar dat mijn patiënten met een schone, gezonde mond en een goed gevoel de praktijk verlaten.